Godišnji horoskop za 2019! Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!


Cover image cover – ©Profimedia

OVAN – Godina puna uspona i padova

Foto – ©Shutterstock

Predstojeća 2019.godina je za Ovnove ogroman izazov na svim poljima. Vrlo turbulentan period je pred vama. Ništa neće biti konstantno, već će se situacije menjati od uspona do padova. Jedno je sigurno, a to je da će se višegodišnji trud konačno isplatiti. Tokom prvog tromesečja bićete na ivici anksioznosti čak i besni, ali biće i lepih dešavanja. Što se tiče porodice očekuje vas distanciranje od pojedinih članova naročito sa ocem ili bratom. Na polju finansija očekuje vas priliv novca, ali kako ne umete baš racionalno da ga rasporedite, vodite računa da ne upadnete u dugove. Ako ste imali zdravstvenih problema, očekuje se da se u drugoj polovini godine stanje popravi i bilo bi dobro da se pozabavite fizičkom aktivnošću. Pred kraj godine očekuje se razrešenje mnogih problema, porodičnih, finansijskih i ljubavnih. Imaćete želju da putujete, a mnogi Ovnovi želeće i da se presele u drugi grad, ili čak državu zbog bolje plaćenog posla.

BIK – Fenomenalna godina čeka na vas

Foto – ©Shutterstock

Čeka vas izuzetno uspešna i uzbudljiva godina puna iznenađenja. Na poslovnom planu napredak i nove šanse za uvećavanje profita. U porodičnim odnosima sklad i ravnoteža. Imaćete šanse da prilično poradite na sebi. Vodite računa da se poneseni samopouzdanjem ne vinete mnogo visoko kako ne bi upali u finansijske probleme. Mnogi od Bikova doneće odluku da stupe u brak. Zauzeti Bikovi imaće skladne veze jer ovo je njihova godina ljubavi. Što se zdravlja tiče, nema bitnih promena, jedino bi ste mogli da povedete računa o ishrani.

BLIZANCI – Jedan savet je za vas ključan

Foto – ©Shutterstock

Iako se za ovaj znak vezuje to da stalno menjaju mišljenje ove godine neće biti tako. Ostaćete prilično stabilni i svoji u trenucima kada mnogi krenu da vas napadaju na poslovnom planu u cilju da vam unište karijeru. Čuvajte se i držite svoj stav naročito ne delite tajne sa kolegama. Svi konci što se finansija tiče su u vašim rukama Ljubav će biti stabilna bez trzavica i promena. Vaše zdravlje takođe biće prilično dobro uz uspone i padove, ali i ne odlažite posetu lekaru ukoliko osetite neki problem. Držite do sebe, ne dopustite da vas menjaju, nađite svoju oazu mira uz osobu koju volite i sve će biti savršeno.

RAK – Sami sebi ste najgori neprijatelj

Foto – ©Shutterstock

Puni ste iščekivanja i želite sve i odmah. Moraćete malo da usporite da ne bi ste doživeli razočarenje. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Poslovi će se gomilati tokom prve polovine godine i trudite se da profitirate inače nećete baš biti zadovoljni rezultatima kad drugi budu bolji od vas ili dobiju unapređenje koje ste baš vi želeli. Obratite pažnju na detalje i ljude, učite od drugih. Na ljubavnom polju vodite računa šta i kako izgovarate, jer jedna reč može biti pogrešno protumačena i pazite da tako ne izgubite voljenu osobu. Niste baš vi uvek u pravu, dozvolite malo i drugima da kažu šta imaju. Godišnji horoskop za Raka 2019. donosi dobre i pozitivne emocije, a zdravlje bi trebalo da ostane jako dobro, ako se stres svede na minimum. Kada su emocije u pitanju Rak je sam sebi najgori neprijatelj jer je i previše emotivan.

LAV – Burni početak, ali uz trud će sve rešiti

Foto – ©Shutterstock

Početak 2019. godine za vas biće jako buran! Uspeh , priznanja pažnja sve ono što hrani vaš ego. Tako će biti i tokom cele godine uz vaš trud i neiscrpnu energiju kojom zračite. Vaš moto je “Samo napred”. Moraćete malo i da se posvetite i drugima a ne samo sebi kako ne bi izgubili prijatelje. Naučite da delite i dobro i zlo. Pazite da ne preuveličavate stvari da vas ne zovu kralj drame, ukoliko nešto nije po vašoj volji. Kada naiđu problemi znajte da je porodica tu za vas. Zdravlje će biti zadovoljavajuće. Održavajte svoju kondiciju ali priuštite sebi i odmor kako se ne biste preforsirali u svom entuzijazmu za poslom.

DEVICA – Problemi u karijeri, razdor u emotivnim odnosima

Foto – ©Shutterstock

Veoma bitno za Device u 2013. godini je da polako i smireno donose odluke na svim poljima kako ne bi zapali u probleme i izazvali bespotreban stres. Na poslu konsultujte stručna lica i proveravajte svaki dokument, posebno pazite šta potpisujete. Mali nedostatak koncentracije može vas dovesti čak i do finansijske krize na duži period. Dobro razmislite o svakoj odluci. Pogodan je period za napredak u karijeri dok će emotivni odnosi biti jako zategnuti do tačke pucanja. Ljubav će trpeti zbog poslovnog nezadovoljstva pa možete doći u sukob sa partnerom upravo zbog toga što premalo ili uopšte ne obraćate pažnju na njega. Što se zdravlja tiče u 2019. godini potrebno je dosta opuštanja, odmora i promena načina ishrane jer jedino vam stres može narušiti vašu dobru kondiciju i imunitet.

VAGA – Nova ljubav, sjajno zdravlje

Foto – ©Profimedia

Baš kao što i simbol ovog znaka ima dva tasa tako i vi trebate da se ponašate na jedan tas probleme a na drugi rešenja i smirenost kako bi ste bili u ravnoteži i stabilnosti. Vaš godišnji horoskop pokazuje da bam sledi veoma inspirativna godina puna novina. U januaru se možda osetite nekako pospano i nespremno za novi početak pa vas to omete da se snađete u poslovnom svetu ali prijatelji će vam pomoći da se lakše vratite na kolosek i nastavite. Pojaviće se posebna osoba koja će biti uporna da vas pridobije, ali smirite strasti, ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse. Neka sve ide polako i romantično. Nećete imati veće zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA – Konačni balans na svim poljima

Foto – ©Shutterstock

Vaš godišnji horoskop ukazuje na dobru izbalansiranost na svim poljima. Sve zavisi od jačine vaše volje. Ukoliko želite možete i uspeti, jedino je bitno da ne klonete duhom i energijom i uspeh je zagarantovan. Vama ne mogu drugi da poremete planove jer jedino vi sami donosite odluke. Kada ste nezadovoljni-menjajte ne čekajte da to neko drugi uradi za vas. Vaša kreativnost će u 2019.godini biti presudna za nove poslovne poduhvate zato se ne ustručavajte. Ljubav i strast vam nikada nisu nedostajale. Navikli ste da dobijete ono što želite i zato samo napred vrata su otvorena. Čak i ako ste povučeni i zatvoreni partner će vam pomoći da se opustite. Što više meditirajte, opuštajte se uz dobru muziku mirisne sveće i čitajte neku dobru knjigu. To će vas napojiti energijom i vratiti vitalnost.

STRELAC – Morate da počnete da mislite na sebe

Foto – ©Shutterstock

Sledi godina uspona i padova. Ne trudite se previše da planirate jer ne može baš sve ići onako kako i zacrtate, a i oduzima vam energiju. Ako i dalje hodate samo svojim utabanim stazama sigurnosti nećete mnogo postići. Potrudite se da pronađete nešto novo ukoliko nazadujete u karijeri. Što se porodičnih odnosa tiče biće ovo problematična godina i razdvojićete žito od kukolja. Shvatićete ko je uz vas a ko nije. Izbegavajte prijatelje sa zajedljivim i sarkastičnim crtama, jer nema potrebe da vam truju vašu auru. Do kraja godine će se iskristalisati ko je prijatelj, a ko nije a među njima će biti i jedna posebna osoba. Obratite pažnju na to. Zdravstvena situacija će se popravljati polako imajte strpljenja i uspostavite normalan bioritam što se spavanja tiče, kao i redovno unošenje vitamina jer vam je imunitet znatno pao.

JARAC – Vreme je da preispitate svoj stil života

Foto – ©Shutterstock

Horoskop za 2019. godinu vam poručuje oprez. Na poslovnom planu čuvajte se onih koji kao paraziti žive od plodova vašeg truda i uspeha kao i ništa manje opasne grupe onih koji su ljubomorni na svaki vaš pozitivan doprinos kolektivu. Učiniće vas mrzovoljnim kada shvatite u kakvom ste okruženju, ali ne dajte da vas to slomi. Do jeseni će te bolje razumeti kako da pronađete ravnotežu u životu. Do sad niste toliko obraćali pažnju na sebe i svoje želje i vreme je da startujete sa brigom o sebi. Niko drugi vam ne može pomoći u tome. Posvetite se onome što volite, pronađite se u nekom hobiju, dobroj muzici, filmu. Izađite negde sa društvom ili voljenom osobom. Zdravlje je dobro, ali se čuvajte prehlada.

VODOLIJA – Vreme je da savladate unutrašnje strahove

Foto – ©Shutterstock

Ove 2019. godine možete očekivati da konačno ubirete plodove minulog rada. Možda neće to biti neki veliki finansijski uspeh ali će biti svakako napredak. Na proleće slobodno pristupite novim poduhvatima. Oslobodite se konačno okova prošlosti, starih dugova, poteškoća i problema. Vreme je za korenite promene. Radite ono što volite i uspeh je zagarantovan. Vaš avanturistički duh će se na ljubavnom planu smiriti. Vaša ljubavna veza će dobiti novi dublji smisao i postati mnogo jača. Do jeseni vaše srce će biti potpuno osvojeno i ne plašite se da se tom zanosu predate. Potpuno se oslobodite vaših unutrašnjih strahova. Nema mesta za zabrinutost za Vodolije u 2019. godini kada je u pitanju zdravlje, zato što mirno stanje vašeg uma neće tolerisati odvlačenje pažnje sa pozitivnog stava.

RIBE – Sve vam ide baš kako treba

Foto – ©Shutterstock

2019, godina je za Ribe kao novčić sa dve strane. Veliki uspeh na svim poljima, osim kada su međuljudski odnosi u pitanju. Prva polovina godine bića obeležena uspesima pozitivnom energijom i sa dosta novca dok će u drugoj polovini godine biti potrebno bar duplo više napora da se to sve postigne. Ništa novo za Ribe koji ne mogu da žive bez izazova.Ako niste počeli novi finansijski poduhvat, sada je vreme da to učinite. Imaćete i novčani podsticaj. Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Imaćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose sa ljudima. U julu, vaša veza će naići na poteškoće. Sedite i razmislite da li osoba kojoj ste poklonili sebe vas i zaslužuje. Kako se vi osećate u toj vezi? U kome je problem u vama ili u partneru? U septembru ili oktobru isplivaće rešenje vaših problema ako se oboje potrudite za to. Morate stalno voditi računa o ispravnom načinu života kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Uprkos uspehu koji ćete iskusiti na početku godine, budite umereni u svemu.