GODINU DANA JE PILA VODU SA MEDOM I LIMUNOM: Rezultati su je veoma oduševili a i vas će! Evo zbog čega!


©Image Source

Zdrav čovek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu – da ozdravi. Tek kada se razbolimo shvatimo koliko je važno čuvati zdravlje, a još potrebnije naći i pravi lek.

A LEK JE ODMAH TU PORED NAS SAMO MI TOGA NISMO SVESNI! Lek je u prirodi i tradicionalna medicina svakodnevno nam dokazuje da je upotreba farmaceutskih proizvoda koliko korisna toliko i štetna za naš organizam.

Mlada Amerikanka Kristal Dejvis je odlučila da svako jutro na prazan želudac popije čašu tople vode sa limunom i medom. Ona je bila istrajna u tome, a svoj plan je uspešno sprovodila tačno godinu dana, da bi na kraju bila oduševljena pozitivnim rezultatima.

©Image Source

„Do pre nekoliko godina napitke sa limunom i medom sam kupovala u apotekama kada sam imala grip. Naravno, nije bilo puno pomoći od njih pa sam, priznajem, bila malo skeptična kada sam počinjala sa ovim izazovom“, započinje svoju priču Kristal.

Svoj napitak je pravila isključivo od organskog meda i limuna, i pila svako jutro godinu dana, pre doručka.

„Koristim pola svežeg limuna i kašičicu organskog meda u klasičnoj šoljici. Najpre prokuvam vodu pa ostavim da se malo ohladi, toliko da se med otopi. Stavim i sok od limuna pa to popijem odmah nakon buđenja. Međutim, ponekad u limunu ima više soka ili je kiseliji pa stavim mrvicu više meda, treba malo eksperimentisati“, otkrila je.

©Image Source

Posle godinu dana konzumiranja ovog napitka bila je oduševljena rezultatima i ističe da joj je doneo brojne koristi. Njen život postao je neuporedivo kvalitetniji i osećala se jače i zdravije.

„Celu godinu nisam bila prehlađena, nisam imala grip ni želudačne bolesti, iako sam ponekad osećala kao da će me nešto uhvatiti, ali do toga nije došlo. Takođe, postala sam jutarnji tip i više nemam potrebu za kafom. Ljudi oko mene kažu kako sam sada ujutro puno prijatnije društvo“, sa ponosom ističe Dejvisova.

Lekari su se naravno složili sa njenim stavom jer limun smanjuje kiselost organizma a poznato je da kisela sredina pogoduje razvoju bakterija i drugih bolesti, čak i najtežih, kao što je rak. Uz to obiluje mineralima i vitaminima i dovodi do izbacivanja toksičnih materija iz organizma.