Glumica turskih serija se potpuno transformisala: Promenila je lični opis


Glumci i glumice obično ne mogu da izdrže jedan te isti izgled neko duže vreme. Obično menjaju izgled za film ili seriju, a odmah nakon tog projekata menjaju sve što se može promeniti. Nekima polazi za rukom dok se drugi i ne trude… zato nekima i propadne karijera jer su potpuno identični od uloge do uloge. Stiven Sigal na primer… Samo kažem.

Poznata turska glumica je tako nakon jednog razvoda odlučila da promeni svoj imidž. Videli smo već da je povećala usne, a to se itekako dopalo svima.

Foto – Instagram

Govorimo o Merjem Uzerli koju svi odavde znaju kao Hurem. Ona je sada odlučila da skrati kosu do ramena i da se ofarba u svetlosmeđu boju. Svi je znamo kao lepoticu sa dugačkom riđom kosom u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Ona se odmah pohvalila na Instagramu sa novim izgledom, međutim, ovaj put njeni obožavaoci nisu bili ni malo oduševljeni.

Foto – Instagram

Bilo je mnogo komentara. Neki su odobravali promenu, neki ne, ali na kraju ne brine ona mnogo o komentarima. Znamo već da voli da menja svoj izgled i možda ćemo vrlo brzo da je vidimo potpuno drugačiju. Pamtimo i kada je imala dugu plavu kosu i normalne, prirodne usne. I tada je bila lepa.

Foto – Instagram