Evo Zašto Holivud Nikada Više Neće Zvati Ove Glumce


Svi mi imamo te neke sadašnje najomiljenije glumce i filmove. Svako se raduje novim filmovima sa Robertom Daunijem Jr., Krisom Hemsvortom, i ostalim članovima ekipe franšize “Avengers”, ali šta sa onim drugim glumcima. Ok, znamo šta rade “Švarci” i “Stalone”, ali gde su velikani kao što su: Edi Marfi, Mel Gibson, Adam Sendler, ili Nikolas Kejdž? Kako to da ih više ne viđamo?

Pa, svako od nas greši. Možete da pogledate i naše “poznate” i koliko pogrešnih koraka naprave. Od pogrešnih finansijskih odluka, preko odabira partnera, pa i do ogromnih problema koje pojedini imaju sa porocima.

Sve to dovede do povlačenja poznatih iz javnog života i (eventualno) do njihovog konačnog zaborava.

Mi smo se potrudili da “iskopamo” neke od tih velikana koji su jednostavno isparili sa javne scene.

Majk Majers

Foto – Pinterest

Majk Majers je jedno vreme bio klasičan primer dobrog komičara. Glumio je nekim starim stilom gde nije bio samo važan humor, već i način izvođenja, grimasa, itd. Dao je svoj glas Šreku, i bio je tajni agent sedamdesetih godina u filmu Ostin Pauers. Međutim, izgubio se na vrhuncu slave. Zašto? Odabrao je pogrešnu ulogu u filmu “Love Guru”, film je propao, a sa njim i njegov ego. Upao je u veliku depresiju i nije se još uvek oporavio.

Mel Gibson

Foto – Pinterest

Ovde već pričamo o jednom od poroka. Čovek se napio, vozio pijan, zaustavila ga je policija, a on je počeo vikati: “Jevreji!!! Jevreji su odgovorni za sve ratove na ovome svetu!”. Da ne pominjemo da je on nekoliko godina pre toga snimio film “Stradanje Isusovo”.

Nakon toga je morao da se povuče jer niko u Holivudu nije hteo da sarađuje sa njim. Tako da je “Mad Max” odlučio da se skloni sa strane, sačeka malo, i obriše svoje suze milionima dolara koje je zaradio od istog tog Holivuda. Vraća se on, nema greške.

Edi Marfi

Foto – Pinterest

Jedna od najvećih zvezda Holivuda tokom osamdesetih i devedesetih je nestala bez traga tokom dvehiljaditih. Pa, Edi je pravio greške prilikom odabira svojih angažmana. Samo pogledajte filmove kao što su “Norbit” i “Upoznajte Dejva” i videćete jedan te isti šablon koji nije doprineo njegovoj popularnosti. Sam Edi Marfi je svoju popularnost stekao filmovima kao što su: “Policajac sa Beverli Hilsa” i “Princ otkriva Ameriku”. On jeste komičar, ali mu najviše “leže” filmovi koji imaju i elemente drame i akcije. U čistim komedijama se izgubi i bude previše “iskarikiran”.

Baš iz ovih razloga naš Edi sada snima nove delove “Policajac sa Beverli Hilsa” i (ono što je danas objavljeno) “Princ otkriva Ameriku 2”.

Džoni Dep

Foto – Pinterest

Džoni je odličan glumac, ali se izgubio u ulozi Džeka Speroua. Svaka uloga mu je ista od prvog dela filma “Pirati sa Kariba”. Zato su se izgleda svi umorili od njega, a publika ga “bojkotuje”. Osetio je da bi trebao malo da se pritaji pa to i radi. Osim filma “Black Mass”… Taj film… ta uloga… Svaka čast!

Stiven Sigal

Foto – Pinterest

Pa, Stiven je klasična zvezda filma devedesetih. Međutim vreme takvih “junaka” je prošlo. Čovek jednostavno nikada nije shvatio taj posao ozbiljno i u svakom filmu je… potpuno isti.

Adam Sendler

Foto – Pinterest

Ovo je slična situacija kao sa Stivenom Sigalom. Mada u dosta blažoj varijanti. Adam Sendler je dobar komičar, ali nema baš neki glumački opseg. Pošto su prestali da ga angažuju, on je počeo sam da pravi filmove sa samim sobom u glavnoj ulozi. Priče su dosta dobre, ali je on… ON. Nije se promenio i izvođenje uloga je “copy – paste”. Zato se primirio i verovatno čeka sledeću priliku.

Nikolas Kejdž

Foto – Pinterest

Nikolas Kejdž ima dosta dobrih filmova iza sebe. Međutim u poslednje vreme je zbog dugova morao sve i svašta da prihvata, pa je u poslednjih par godina pored par dobrih visokobudžetnih filmova morao da prihvati i “pravo na DVD” filmove. Poslednja uloga mu je pozajmljivanje glasa liku “Spider-Man noire” u crtanom filmu “Spiderman into the spider-verse” i odličan posao je odradio. Ceo film sam se mučio da se setim odakle znam glas… toliko o njegovom povlačenju iz posla.