Evo kako danas izgledaju glumci iz „Zabranjene ljubavi“


Danas su televizijski kanali prenatrpani igranim sadržajima iz svih regiona sveta. Tu su manje i više poznati dugometražni filmovi i manje ili više poznati serijski programi. Kad su u pitanju ti serijski programi, naše televizije se još od devedesetih godina više okreću ka nekim produkcijama koje nisu sa engleskog govornog područja jer je onda veća verovatnoća da iste te programe naša publika nije pratila ranije. Tako su dolazile na male ekrane španske i meksičke telenovele, kasnije i indijske, a danas su to pretežno serijski programi turske produkcije. Mada i domaća produkcija danas nije za potcenjivanje.

2001. godine se pojavila jedna brazilska serija “Klon” koja je kod nas prevedena kao “Zabranjena Ljubav”. 2002. i 2003. godine je prikazivana na BK televiziji, tokom 2009. na televiziji Košava, a zatim i na televiziji Happy. Bila je hit, gde god da se pojavila, a pratila je zabranjenu ljubav između Žade i Lukasa.

Foto – imdb.com

Od prikazivanja prve epizode do danas je prošlo 18 godina. A tokom sticanja punoletstva u našoj zemlji, serija nam je ostala u jednom sećanju, a današnja realnost je eto, 20 godina starija. Zato smo se zapitali, kako izgledaju svi ti nama poznati glumci danas.

Neki su ušli u malo ozbiljnije godine, neki su odrasli, neki prolepšali, itd. Veliki deo tih glumaca i dalje radi, samo na drugim projektima.

Evo kako izgledaju zvezde “Zabranjene Ljubavi” čitavih 18 godina kasnije.

Đovana Antoneli (Žade)

Foto – imdb.com

Murilo Benisio (Lukas/ Dijego/ Leo)

Foto – imdb.com

Žandira Martini (Zorajde)

Foto – imdb.com

Karla Diaz (Kadija)

Foto – imdb.com

Dalton Vigi (Said)

Foto – imdb.com

Vera Kišer (Ivet)

Foto – imdb.com

Elijana Žijardini (Nazira)

Foto – imdb.com

Letisija Sabatela (Latifa)

Foto – imdb.com

Danijela Eskobar (Majsa)

Foto – imdb.com