Evo kako danas izgleda Rosa iz Montevidea


Da li se sećate lepe Rose iz filma “Montevideo – Bog te video” u kome je očarala Tirketa? Ma, ko se nje ne seća?! Pa, ono što smo svi primetili je to da je ona nakon ovog veoma popularnog filma prosto nestala sa scene. Nema je. Nije je bilo. Niko nije pričao o njoj, sve do pre neki dan kada je dala izjavu da je spremna da prihvata uloge. Ali, šta je bilo do sada?

Rosu je igrala jedna od najlepših glumica mlađe generacije, Danina Jeftić. Znate li zašto je nestala posle “Montevidea”? Pa, živela je u Australiji sa svojim tadašnjim mužem Aleksandrom Kukanjcem, inače poznatim producentom.

Foto – YouTube

Da pojasnimo

Danina Jeftić je rodom iz Bosne. Rođena je 9. novembra, 1986. godine. Kada je bila mala, izbio je rat u Bosni (1991) i njena porodica je odlučila da se preseli prvo u Moskvu (SSSR tada, sada Rusija), pa onda u Sidnej, Australija. Tamo je uz pomoć svog oca naučila da voli sport i u jednom trenutku postala i prvotimac rukometne reprezentacije Australije.

Foto – Instagram

2005. godine vraća se u Srbiju gde je upisala Fakultet Dramskih Umetnosti. 2008. godine dobija ulogu u seriji “Pare ili Život” na TV Pink, a dve godine kasnije je Dragan Bjelogrlić uzima za ulogu Rose u filmu “Montevideo, Bog te video”. Uz pomoć tog film, Danina stiče regionalnu popularnost i od tada polako počinje da nestaje sa javne scene. Evo zašto.

Foto – Instagram

Danina je nakon “Montevidea” počela romantičnu vezu sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem. Napušta glumu i posvećuje se porodičnom životu. Rađa sina Maksima, venčava se u crkvi “Svetog Marka” sa Aleksandrom 2013. godine, 2014. odlučuje da se zajedno presele u Australiju, a 2015. se venčavaju i zvanično – pred matičarem u Sidneju. Međutim, iz nekog razloga, 2016. godine ona odlučuje da stavi tačku na brak i vraća se u Beograd sa svojim sinom.

Danas Danina živi kao samohrana majka, njen sin polako raste, a ona počinje da se vraća svom normalnom poslu.