EVO GDE JE NESTALA NATAŠA DNK: Transformacija trudne voditeljke sve ZAPANJILA!


Nataša Aksentijević je nekada vodila emisiju “DNK” koja se bavi utvrđivanjem očinstva. U zavisnosti od ukusa, nekim ljudima se koncept emisije dopada, dok je neki smatraju za neukusnu i izbegavaju je u širokom krugu. Međutim, nevažno od tog ukusa i mišljenja o TV emisiji, gotovo svi su složni u tome da je voditeljka bila pun pogodak. Ona je svojom harizmom i osećajem za humor tu emisiju nekako podizala na viši nivo i davala joj neki čudan “šmek”.

U maju 2017. Nataša iznenadno napušta TV Pink i prelazi na TV Prva. Kao razlog za prelaz navela je da je na pređašnjoj televiziji uživala u punom poštovanju kolektiva, ali joj je dalje napredovanje bilo blokirano. Potražila je neke nove horizonte, a iste pronašla na TV Prva koji su joj za početak pripremili dva formata.

Imali smo prilike da je vidimo u ulozi kuvara u emisiji “150 minuta” gde je ona šaljivo predstavljala njene predloge za “popodnevne kuhinjske čarolije” naših domaćica. Drugi format, gde je u toku prošle godine bila glavni voditelj je reality emisija “Ko ti pravi svadbu”. U toj zabavnoj emisiji mladenci dobijaju 5,000 evra za svadbu, ali ne mogu oni ništa da organizuju već to rade članovi njihove porodice. Nažalost, ovaj format nije zaživeo, i nismo videli novu sezonu u toku ove godine.

©Image Source

Prinova

Nataša je inače udata i sa mužem i svojom ćerkicom Helenom živi u Beogradu. I čeka još jednu malu bebu. I to opet devojčicu! Te svoje trudničke dane podnosi izgleda bolje nego iko drugi, pa kaže da bi mogla non-stop da bude trudna. Pored toga i glumi u pozorištu.

Nov izgled

A da trudnoća i nov posao dobro utiču na ovu damu svedoče i njene fotografije na Instagramu, gde je gotovo na svakoj gledamo sa osmehom na licu, a čak ponegde i “tip-top doteranu”. Kao na slici ispod.

©Image Source

A, u takvom izdanju je nismo navikli jer pored svog šarma nikada ništa drugo nije upotrebljavala da skrene pažnju publike, pa ni svoj izgled. Zato su je svi tako i zavoleli! Za lepu šminku pohvalila je “umetnika” a za svoj pogled koji je malo u “daljini” okrivila je leto, koje je takođe tamo daleko. Pa, verovatno se i svi mi tako osećamo kada pogledamo onaj mraz napolju i kada shvatimo da nam sledi čišćenje peći i održavanje vatre.