DRUGA OSOBA Ovako je Nataša Bekvalac izgledala PRE PLASTIČNIH OPERACIJA!


Poznata pop pevačica, Nataša Bekvalac rođena je 1980. godine u Novom Sadu. Svoj prvi nastup imala je 1989. godine na dečijem muzičkom festivalu gde je nastupala sa bosanskim rok bendom “Regina”, a naredne godine se pojavila i u dečijem muzičkom šou programu “Muzički Tobogan”.

Od tog detinjstva do danas, snimila je 5 studijskih albuma i napravila jednu veličanstvenu karijeru. A ponovo je u centru pažnje socijalnih mreža jer je skoro na svom Instagram profilu objavila svoju fotografiju iz mlađih dana.

Tada je imala 13 godina

Foto – YouTube/ Printscreen

U komentarima ispod fotografije je dobila mnoštvo pozitivnih komentara na račun svoje lepote, ali je takođe bilo i komentara koji su sugerisali da ne liči na sebe i da je prošla kroz određeni broj estetskih operacija.

Foto – YouTube/ Printscreen

A pošto je kao mala učestvovala u velikom broju dečijih muzičkih festivala, odlučila je da se priseti tog perioda.

“I tako od kad znam za sebe. Ja, sa 13… Izvinjavam se, ali malo sam klonirala i svoje dve ćerke.” Napisala je Nataša na svom profilu.

Fanovi su primetili da njena ćerka Hana izgleda kao njen klon! Da li i vi tako mislite?

Foto – YouTube/ Printscreen

Nataša spada u najlepše pevačice regiona iako polako ulazi i u petu deceniju. Do sada nije priznala da je ikada posećivala plastičnog hirurga.

Foto – YouTube/ Printscreen

Još od kako se krajem 90-ih godina pojavila na estradi ona prosto mami poglede svih muškaraca. Malo ko se seća tih njenih početaka i kako je zaista izgledala tada. Međutim to je ona, ista je lepota, samo je sada malo zrelija.