DRAGE DAME, OVO ZAPIŠITE I OKAČITE NA ZID: 17 stvari koje svi muškarci MRZE kod žena (broj #9 je najveći KOŠMAR svake normalne osobe)


Muškarci vole žene. Tu nema dileme. Volimo žene u svakom izdanju, bilo ono jutarnje, dnevno, ili večernje. I primetimo kada promenite stil oblačenja, nekada primetimo i da ste se ošišale, nove nokte vidimo kada počnu da grebu, a primetimo i da ste krenule opet da konzumirate cigarete. Međutim, ima nekih detalja koje primetimo, za koje ste vi ubeđene da su lepi, a koje mi u isto vreme mrzimo. Oko nekih od tih stvari se i slažemo, ali većina žena nastavlja da ih koristi.

Nadogradnja kose

Foto: therichest.com

To je veštačko… kako možemo da volimo nešto što nije vaše?

Umetnički nokti

Foto: therichest.com

Žene daju mnogo para za ovo “kinđurenje”. Izgleda slatko, ali muškarci više vole prirodno…

Pušački dah

Foto: therichest.com

Čak i oni muškarci koji su aktivni pušači ne vole žene koje puše. Prvo, ne stoji lepo ženama. Drugo, odeća im smrdi. Treće, kada ih poljubite, kao da ljubite pikslu.

Previše parfema

Foto: therichest.com

Lepo je kada devojka ima dobar parfem. Ali ne treba preterivati. Sve ima svoju granicu.

Velike naočare

Foto: therichest.com

Žene obožavaju velike naočare jer im prekriju dobar deo lica, pa i nema veze što su sinoć bile pijane, što im je šminka uništila kožu i što imaju podočnjake do pola obraza. Opet, ovo muškarci ne vole jer sakriva gotovo celo lice devojke.

Veliki šeširi

Foto: therichest.com

Za muškarce je nekako to stvar prošlosti. Jeste izgledalo lepo nekada, ali je nekada i vaspitanje bilo drugačije. Danas se takvi šeširi nikako ne poklapaju sa temperamentom i načinom života moderne žene.

Prljava kosa

Foto: therichest.com

Miss sveta koja ima masnu kosu izgleda ružno. Čista kosa bez ikakvog frizera izgleda prelepo. Nevažno da li je lokničasta, prava, talasasta, plava, roze, crvena, crna, smeđa… na tufne…

Previše šminke

Foto: therichest.com

Šminkanje nije ništa loše. Ali opet i tu treba imati neku meru. Ne trebate da stavite toliko šminke da se pola prenese na njega prilikom zagrljaja a da drugu polovinu mora pola građevinskog tima da skuplja špaklama.

Dugački nokti

Foto: therichest.com

Uredni, prirodni i kratki nokti su mnogo bolji od kandži. Nema ništa lepo u ekstremno dugačkim noktima… A uostalom, nisu ni praktični.

Lažne usne

Foto: therichest.com

Prirodne usne su mnogo bolje od veštačkih. Nevažno da li su pune ili tanke.

Prljave ruke i noge

Foto: therichest.com

Negovane ruke i noge su veliki adut svake devojke. Ne morate u salone da idete, već samo da održavate osnovnu negu i higijenu ruku i nogu.

Lažne trepavice

Foto: therichest.com

Prvo, kada trepnete sa tim dugačkim trepavicama izazovete cunami na drugom kraju planete. Drugo, mogu lagano da se otkače pa posle izgledate kao da ćete svakog trenutka da iz sveg glasa počnete da vičete “Ejdrijaaaan!!!” (prim. aut. Roki Balboa na kraju meča). Na kraju ta trepavica ume i da otpadne pa može da se desi da neko pomisli da je stonoga pa krene da je juri po sobi… Dešava se.

Jarko-crveni karmin

Foto: therichest.com

Crveni karmin je (u nedostatku boljeg izraza) previše napadan. Odvlači pažnju. A pored toga, previše se prenosi na druge površine.

Naporne žene

Foto: therichest.com

Muškarac voli kada mu žena stalno daje do znanja da je on njen muškarac i da ga voli. Međutim, i to ima granice. Taj muškarac mora i drugare da ima i malo slobodnog vremena za sebe (ode na trening, odgleda neki film, seriju, itd.). Dajte svom muškarcu malo prostora da diše, ali mu i dajte do znanja da je muškarac koga volite.

Velike šake

Foto: therichest.com

Nije ni malo privlačno da žena ima veće šake nego muškarac. Ne možete to da promenite, ali možete barem malo da ih napravite nežnijim… Na primer neki nežniji lak, ili tako nešto.

Tečni ajlajner

Foto: therichest.com

Što prirodniji izgled – to je bolje.

Nedostatak individualnosti

Foto: therichest.com

Modne trendove često usvajaju sve devojke – kolektivno. Tako u pojedinim trenucima, ako je neki trend baš zastupljen, ne možete da raspoznate koja je devojka koja. Tako je bilo sa onim ravnim šiškama 2007. godine. Treba pokazati individualnost. Ok je crna haljina i visoke potpetice, ali i tu možete malo da budete originalnije. Uskladite sve sa tonom vašeg karaktera, ništa više.