DODALA JE 4 ČENA BELOG LUKA U ČAŠU MLEKA Rešila je zdravstveni problem koji MUČI 80 posto ljudi! (RECEPT)


Prema statistici najčešći zdravstveni problem je bol u leđima koji se javlja i kod muškaraca i žena bez obzira na godine starosti. Oko 80 odsto ljudi oseti u jednom trenutku života neizdržive bolove u leđima i obraća se za pomoć lekaru.

Najjače bolove prouzrokuje išijas (išijadični neuritis, lumboishijalgija). Može biti izazvan potpunom kompresijom ili nadražajem jednog od pet kičmenih korenova živaca. Bol je lokalizovan u donjem delu leđa: krstima, zadnjici ili različitim delovima nogu i stopala.

Pojedini blaži oblici prođu sami od sebe, ali u težim slučajevima mogu značajno da pomognu recepti tradicionalne narodne medicine. Prirodnim lečenjem mnogi su pomogli sebi bez odlaska lekaru i bez ikakvih nuspojava koje mogu izazvati farmaceutski proizvodi. Mnogi su probali prirodan lek za išijas – mleko sa belim lukom. Zvuči čudno, ali se ispostavilo kao izuzetno delotvorno.


©Image Source

RECEPT ZA MLEKO SA BELIM LUKOM:

Potrebno je:

– 4 smrvljena čena belog luka

– Šolja mleka

– Med po ukusu

POSTUPAK:

Smrvljeni beli luk i mleko stavite u šerpicu i pustite da provri na laganoj vatri i to neprekidno mešajte. Kada provri, pomerite sa ringle, ostavite da se prohladi i kasnije zasladite po želji. Kako beli luk razređuje krv, ne bi trebalo da ovaj napitak koristite više od jednom dnevno. Za olakšavanje bolova ova količina je sasvim dovoljna.


©Image Source