Devojke su opsednute novim hair trendom: Ovo je najtraženija i najlepša frizura na Pinterestu (FOTO)


Frizura je uvek služila da prikažete određeni stav, kako sebi tako i drugima. Kroz vekove su se ti stilovi menjali, ali se nekako završavalo sa prirodnom dugom puštenom kosom za žene i kratkom funkcionalnom za muškarce. Stilovi mogu da budu vezani i za vašu karijeru, ali i za genetiku, etničku pripadnost, godine, zdravlje i mnogo drugih faktora. Nekada se stiče i utisak da ljudi žele mnogo više od svoje kose nego što to njihova genetika može da im omogući.

Boja može da se menja kako vi želite. Danas može i gustina kose i dužina da se menjaju nadogradnjom, ali na kraju svih krajeva vi morate da se pogledate u ogledalo i da odlučite kakva vam tog dana kosa odgovara.

U zavisnosti od prilike, žene više menjaju svoje frizure nego muškarci. Za izlaske i neke svečanije prilike, žene idu ka tome da se baš potrude, ali za ležerne šetnje gradom, tu obično na kraju rešenje bude neka punđa, vezana kosa, ili prirodni izgled. Ako spadate u tu grupu devojaka koje vole da im kosa bude skupljena u neku neobaveznu punđicu ili da vam frizura izgleda “messy”, onda je došlo vaše vreme!

Ležeran stil ulazi u modu

Sudeći po socijalnoj mreži Pinterest, ležerne frizure postaju polako najtraženije u toku leta. Skoro sve cure traže baš takav “messy” izgled. A priznaćete da je i najlakše napraviti takvu frizuru, a i da je veoma teško držati bilo kakvu drugu sređenu frizuru, ne samo leti zbog sunca i vreline, već i zimi jer morate da nosite i zimske kape i kapuljače. Prosto, “messy” ležeran stil frizure je nekako… praktičniji.

Foto – Instagram

Ovakve frizure su se do sada “pravile” za plažu i dane kada vam se ama baš ništa ne radi ili nemate vremena. A od sada će, izgleda, stilisti ovakvom stilu pridavati malo više pažnje, te će se najverovatnije takve frizure dalje razrađivati. Imate milion kombinacija koje bi i same mogle da namestite. Pored svega toga, ovakve frizure izgledaju privlačno i na dugoj i na kosi do ramena.

Sve što je potrebno je malo vremena za eksperimentisanje, i pronaći ćete stil za sebe.

Foto – Instagram