DARKOVA DEVOJKA PROGOVORILA: “To što je bilo sa Anom Sević – NIJE ISTINA! Ulazim kod njega…”


Dok se naš proslavljeni pevač Darko Lazić nalazi na intenzivnoj nezi i vodi najvažniju borbu u svom životu, članovi njegove porodice i bivša žena nervozno i prestravljeno čekaju vesti o njegovom zdravlju. Oni se trude da svaki trenutak provedu u blizini intenzivne nege, a danas je data dozvola za posetu i njegovoj majci Branki i bratu Draganu, pošto je do sada mogla da ga vidi samo bivša supruga Ana. Ispred KBC Zemun čekaju i njegov venčani kum Milan Cvetinović i još nekoliko prijatelja.

©Image Source

Pevačeva devojka Marina Gagić je takođe čekala ispred bolnice u proteklih nekoliko dana, međutim juče je nije bilo. Ona je slomljena od svega što je videla i čula do sada. U planu je da u KBC Zemun dođe danas i da vidi svog voljenog.

“Daće Bog da bude sve dobro. Njegova majka ga je juče videla. Ja nisam jer samo jedna osoba može da uđe kod njega. Ja sledeće ulazim. Ana ga je videla prvog dana, majka u sredu, a ja ću sutra.” rekla je Marina za Informer i istakla da mnogi ljudi nude pomoć, ali da se trenutno snalaze sami. Za “Blic” je izjavila i da se razbolela od svega i da joj ni malo nije dobro. “Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim.” Rekla je Marina, i naglasila da joj je mnogo teško što ga već juče nije videla.

Da podsetimo, Darko Lazić je preživeo tešku saobraćajnu nesreću u utorak 23. oktobra i sada se nalazi u KBC Zemun. Njegovo stanje se zakomplikovalo i pre dva dana mu je izvađena slezina, probušena su mu pluća i izvađena mu je slezina. Kasno sinoć su se pojavile i glasine da će mu biti ugrađen i veštački kuk, međutim lekari ne mogu za sada ništa da urade jer je i prethodna operacija bila veoma teška i rizična.

Mi mu iskreno želimo da sve bude u redu i da se što brže oporavi i vrati na noge.

Više o ovoj vesti čim se pojave nove informacije.