DANAS IMA 58 GODINA! Iznenadićete se kada vidite kako DANAS izgleda Pipi Duga Čarapa


©Image Source

Da li se sećate legendarnog filma “Pipi Duga Čarapa” snimljenog davne 1969/70 godine?

Film je snimljen prema istoimenoj knjizi švedske dečje književnice Astrid Lindgren, a glavnu ulogu je tumačila Katrin Inger Monika Nilson, a trenutno je u 58. godini života.

©Image Source

Prošlo je zaista mnogo godina od kako je ovaj književni lik oživljen na malim ekranima u priči u kojoj se prepliću mašta i stvarnost i uz koji su generacije odrastale, ali i dalje lik ove pegave riđe devojčice simbol je čudesnog sveta nečeg lepog i poučnog. Evo kako danas Pipi izgleda:

©Image Source

Danas živi u Stokholmu, a povremeno prihvati neku pozorišnu ulogu. Za ulogu Pipi Duge Čarape uz koju su mnogi odrastali, 1975. godine je osvojila nagradu TP de Oro za “najpopularnijeg lika”.

©Image Source

Nilsonova se i kasnije pojavljivala u nekoliko filmova i serija. Davne 2000. godine snimila je “Gripsholm” reditelja Havijera Kolera, a sedam godina kasnije glumila je u nemačkoj TV seriji “Der Kommissar und das Meer”.

©Image Source

Bila je učesnica u popularnom švedskom rijalitiju “Kändisdjungeln”, a prošle godine snimila je film “The Here After”. Danas radi kao sekretarica u jednoj kompaniji i srećno je udata.