Da li Znate Koje Žensko Ime je Najpoželjnije u Srbiji?


Danas je problem naći ljubav. To je činjenica koja opterećuje kako muškarce tako i žene. Pa, možda vi niste krivci za to. Možda je vaše ime glavni krivac.

Po Internetu možete pronaći mali milion različitih horoskopa i saveta koji bi vam rekli šta pogrešno radite pri traženju pravog partnera i zašto ste još uvek sami. I mada mi pretpostavljamo da je za pronalaženje pravog partnera potrebno mnogo više od “navodnih” čitanja sudbina i položaja zvezda, jedna poznata “dejting” aplikacija poznata kao “happn” napravila je istraživanje na osnovu kojeg i vaše ime igra jednu od veoma važnih uloga u tome da li ćete privući nečiju pažnju. To ime u stvari privlači onaj prvi momenat pažnje (po rezultatima njihovog istraživanja).

“Happn” je aplikacija koja vam pokazuje samo one ljude sa kojima ste se nekada fizički sreli.

To istraživanje nije uvrstilo naše podneblje pa smo mi odradili neko svoje istraživanje. Naime, kod nas se sada najviše udaju žene između 25 i 29 godine života. Dakle to su one devojke koje su rođene između 1989. i 1993. godine. Prema statistici, te devojke imaju najviše šansi da se udaju. A prema podacima republičkog fonda za statistku, mi smo izvukli i najpopularnija imena u godinama rođenja tih devojaka. Od 1989 do 1993, najpopularnija imena za devojčice bila su:

1. Marija
2. Dragana
3. Milica
4. Ivana
5. Jelena

Najatraktivnija Imena Za Devojke u Njujorku:

1. Kejti
2. Amanda
3. Džesika
4. Aleksandra
5. Nikol

Najatraktivnija Imena za Devojke u Parizu:

1. Sara
2. Šarlot
3. Paulin
4. Kamil
5. Mari

Najatraktivnija Imena Za Devojke u Barseloni:

1. Kristina
2. Ana
3. Andrea
4. Laura
5. Marta

Najatraktivnija Imena Za Devojke u Londonu:

1. Sofi
2. Šarlot
3. Sara
4. Laura
5. Džesika