DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Na vrhuncu slave je NAPUSTILA ESTRADU! Danas je DOKTORKA i OVAKO izgleda (FOTO)


Svet estrade svima nama deluje kao “laka lova” gde cvrčak dokazano prezimi bolje od mrava. Međutim, mi ne možemo ni da zamislimo šta se sve krije iza zavese lepih odela, šminke, skupih kola i uopšteno ekstravagantnog života. Zato ni ne čudi to što je jedna od najvećih mladih nada iz 2009. godine odlučila da se povuče sa scene, završi fakultet, i počne da radi nešto sasvim drugo.

Govorimo o pevačici Dajani Penezić koja se na estradi pojavila kao veoma mlada. Oko sebe je imala najveća imena naše estrade, kao što su Marina Tucaković i Leontina. 2008. godine je izdala svoj prvi album u okviru koga su se izdvojile pesme “Levo, Levo”, “Sledeći”, i “Motor”.

Foto – YouTube Screenshot

U toku 2009. godine snima pesmu “Adrenalin” koja postaje veliki hit i izbacuje je na sam vrh svih muzičkih top lista. Ovo je značilo da je “probila led” i da napokon kreće neki dobar period gde bi mogla da se malo opusti i počne da planira dalje angažmane (nastupi na proslavama, inostranstvo, itd). Međutim, ova lepa Užičanka odlučuje da se povuče sa estrade i da se posveti Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Foto – YouTube Screenshot

Pre gotovo 4 godine ona je završila fakultet i postala doktorka. To je oduševilo sve njene prijatelje i fanove koji je i dalje pamte. E sad, možda vas čudi kako je odlučila da radi u državnoj službi i da “baci u vodu” jedno od najpopularnijih zanimanja u regionu, ali nama koji pratimo živote ovih ljudi, ova vest izgleda zanimljivo. Ona pokazuje koliko je u stvari posao pevača stresan jer ima dosta toga trulog iza sjaja dijamanata i šuškanja novca. Istina je da se relativno brzo zarađuje čitavo bogatstvo na estradi, ali prvo morate da prodate ceo svoj život toj mašini.

Foto – YouTube Screenshot