Čovek koji je smršao 192kg slušajući Tejlor Svift


Upoznajte čoveka koji je izgubio 190kg motivišući sebe muzikom. I to muzikom Tejlor Svift.

Pre 4 godine, Roni Brauer je odlučio da potpuno preokrene svoj život. Stvar je u tome da je jednoga dana vaga zakucala na 306kg. Doktor mu je rekao da će umreti do tridesete godine. Tako da je on odlučio da uvede neke drastične promene u svoj život i da se upusti u teško putovanje skidanja kilograma.

Brauer je počeo da poštuje stroge režime ishrane i treninga, počevši sa blagim fizičkim aktivnostima kod kuće (jer, kada je krenuo nije mogao ni da izađe iz kuće). Brauer je slušao muziku Tejlor Svift da bi ga inspirisala da vežba, i hvali se kako ga je baš ta muzika progurala kroz teška vremena. Rezultati su zapanjujući. Nakon 714 dana Brauer je izgubio 192 kilograma. Ove naredne “pre i posle” slike sa Brauerove stranice “190kg do uspeha” će možda i vas inspirisati da nešto uradite sa svojim životom.

Foto – Facebook

Foto – Facebook

Foto – Facebook

Da stvari budu jasne, Brauer je ovako izgledao ranije:

Foto – Facebook

Evo kako izgleda sada

Foto – Facebook

Brauerov prijatelj, tj. njegov nastavnik iz srednje škole se baš potrudio na početku te promene. On je napravio jedan video za njega, ali i za javnost. Pratio je njegov napredak i obećao mu da, ukoliko dovoljno smrša, on kupuje karte i vodi ga na koncert Tejlor Svift. Upravo je to i uradio. Čak je i neku vrstu video bloga poslao toj poznatoj pevačici, da bi i ona posvedočila neverovatnoj promeni, ali i da bi možda ona izašla u susret ovom čoveku i možda se čak i našla sa njim iza scene na nekom od njenih koncerata.

Ali i čak da se ne nađe sa Tejlor, Brauer je toliko toga uradio za ovih nekoliko godina. Uspeo je da spasi samom sebi život, nađe sebe u tom treningu, ali i da na tom treningu upozna i ljubav svog života.

Njegova sadašnja devojka, Andrea Mascela, koja je sama izgubila 50kg kaže da je baš njen momak bio glavna inspiracija za nju i da zajedno vežbaju u Njujorku.

Ali, tu nije kraj. Brauer je u međuvremenu morao da provede 15 sati na stolu za operacije. Toliko je trajalo skidanje suvišne kože sa njegovog tela. Sada je uspeo da stane i u lep sako, pa možda i da zaprosi svoju devojku i da isplanira jedno lepo venčanje.

Mi mu želimo svaku sreću.