CECINI LEPOTANI NEKAD I SAD: Pogledajte kako danas izgledaju muškarci iz Cecinih spotova


Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica. Njen čitav život je prepun raznih prepričavanja i nagađanja, od kojih su neka toliko neverovatna da ih ne možemo ni pominjati. I pored njene pisane biografije i stvari koje bi se prisetili gledajući unazad kroz razne novinske članke, ne možemo da poreknemo da ima dosta obožavaoca i ogromnu karijeru iza sebe. Niko sa tolikom karijerom i sa tolikim pritiskom javnosti ne bi mogao da ima miran život.

Ako kažemo da je sa 15 godina izdala svoj prvi album i da još uvek snima, možemo zaključiti da je to veliki broj pesama od kojih su mnoge ugledale svetlost dana i u vidu spotova. Kroz te spotove je prošlo mnogo statista i modela, a neki od njih su ostali upamćeni, hteli mi to ili ne.

Pošto mi ne bi smo mogli da provedemo ni jedan dan bez istraživanja nekih stvari koje bi ostalima promakle, danas smo se odlučili da pogledamo šta to danas rade i kako izgledaju momci koji su se pojavljivali u “Cecinim” spotovima.

Bane Erčić

Foto – YouTube Printscreen

1995. godine Ceca snima, po mišljenju recenzenata, jedan od njenih najboljih albuma u karijeri. Taj album je trebao da bude odgovor svima koji su tada pričali da će zbog udaje da napusti svoju karijeru. U okviru tog albuma izlazi i pesma “Znam” za koju je i snimila spot.

Spot za ovu pesmu je napravio (ko drugi?) Dejan Milićević. U to vreme je bio zadužen za većinu spotova.

U ovom ostvarenju se pojavljuje model koji je zadrmao srca mnogih dama u toj 1995. godini. On se zove Bane Erčić i danas živi u Beogradu. Bavi se modelingom i dalje, ali radi i kao profesionalni fizioterapeut. Poslednji put je “glumio” u spotu Emine Jahović za pesmu “Ne Plašim Se”.

Đorđe Duvnjak

Foto – YouTube Printscreen

Te 1995. je snimila i spot za pesmu “Idi dok si mlad”. Svi se sećamo siromašnog drvoseče kome je bogata dama promenila život.

Foto – Twitter @BaburaVelika

Inače ovaj momak se preselio u Australiju gde danas živi sa svojom porodicom. Ceca se inače srela sa njim dok je pevala po Australiji, mada je morao da joj priđe i objasni ko je. Ni dan-danas mu ne pamti lik.

Nikola Pavlović

Foto – YouTube printscreen

Ovaj momak je inače pevač i ugostitelj. Igrao je gitaristu u spotu za pesmu “Ljubav fatalna”. Takođe je pesma iz 1995. godine.

Foto – Instagram

Ovaj momak je ušao u rijaliti Parovi 2015. jer je mislio da će činiti dobro za njegovu karijeru. Međutim, ispao je prvi posle nedelju dana.