BILA JE 90-IH SAN SVAKOG MUŠKARCA Udala se sa 19 godina i pobegla iz Srbije! Vratila se, otkrila sve tajne Stanijinog ĐETIĆA, a niko ne može da je PREPOZNA


Iako je važila za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica na našoj estradi devedesetih godina, Buba Miranović u jednom trenutku povukla se iz javnosti i od tada je dugo nije bilo u medijima.

Image Source ©YouTube

Umetničko ime nam je svima poznato, ali malo ko zna da je njeno pravo ime Biljana Bosiljčić. Udala se sa samo 19 godina za Žiku Bosiljčića koga je upoznala na jednom od svojih nastupa.

Image Source ©Dragana Udovičić

Sa javne scene povukla se u samom zenitu slave i nije nastupala punih 10 godina. Sada se povremeno pojavljuje na javnim događajima pa možemo primetiti da je drastično promenila svoj imidž. U nastavku pogledajte više detalja o njenom životu kao i fotografije.

©Image Source

Završila je nižu muzičku školu posle koje je uporedo završavala srednju medicinsku i srednju muzičku školu. Upisala je i pravni fakultet u Beogradu ali ga je napustila nakon par meseci i potpuno se predala muzičkim vodama. Počinje da snima pesme, farba kosu u ljubičasto što je bio i njen zaštitni znak.

©Image Source

Pokušala je da se vrati na muzičku scenu 2008. godine, snimila jednu pesmu i ponovo nestala.

©Image Source

Mislilo se da je to veliki povratak na scenu Bube Miranović, zablistala je u novom imidžu, ljubičastu kosu zamenila je crnom, a figuru dovela do savršenstva kao da nije ostarila ni dana. Sredinom prošlog meseca je bilo u planu da uđe u reality program Zadruga 2 kao jedna od najboljih drugarica Vladimira iz Crne Gore. Međutim, Vladimir je izbačen, a njegova devojka Stanija napustila šou iz zdravstvenih razloga, tako da je Buba ostala bez angažmana u ovom programu.

©Image Source