Bekuta U Suzama, Ćerka Pokojne Pevačice Se Pojavila U Grandovom Takmičenju: Zanemeli Su Kad Je Počela Da Peva


Prošle nedelje su svi gledaoci emisije Zvezde Granda mogli da prisustvuju još jednom emotivnom momentu. Naime, po drugi put se pojavila pevačica Emilija Nešić, ćerka poznate pevačice Vere Nešić koja je preminula 2011. godine posle višegodišnje borbe sa opakom bolešću.

Bio je to emotivan momenat jer su se pevačice koje su je videle automatski setile njene majke i bile su na ivici suza. Ali i pored toga što je Emilija bila solidna u pevanju, naišla je na jake kritike zbog svog zastarelog stila pevanja i “tetkastog” oblačenja, kako je to rekla pevačica Jelena Karleuša. Svi članovi žirija su imali po neku kritiku, što na oblačenje, što na pevanje, ali i na pojavu jer misle da bi trebala da smrša.

I pored svih tih kritika, svi su se jednoglasno složili da Emilija treba da nastavi takmičenje, baš kao i kada je prošli put nastupala. Ana Bekuta je preuzela pod svoje, da joj bude mentor. A po mišljenju celog žirija, pa i same Ane Bekute, “imaće tu dosta da se radi”.

Za svoje pevanje, sama Emilija kaže da mora da uči.

©Image Source

“Najveća kočnica bila mi je majčina smrt. Mnogo me je to pogodilo. Nekoliko godina sam pevački stagnirala, pokušala da pronađem sebe”, rekla je Emilija ranije u jednom od intervjua, i nastavila, ” Tek sam oko svoje 25. godine počela da nastupa. Sada radim sa nekoliko bendova, uglavnom u okolini Kragujevca.”

Po svemu sudeći, gospođa Ana Bekuta će morati da poradi na Emilijinom stilu pevanja, oblačenju, kilaži, ali i stavu jer se primetilo da ima manjka samopouzdanja.

“Htela sam da odustanem od takmičenja. Na tonskoj probi sva sam se tresla. Grlo mi se sušilo. Mislila sam da neću uspeti da nastupim,” završila je Emilija.

Njena majka, Vera Nešić je upamćena po vanserijskom izvođenju šumadijskog melosa i takozvanih “Dvojki”. Bila je ona i dobra folk i pop pevačica. Možda su vam poznati njeni hitovi “Kome noćas dajem sne”, “Volim, volim jer se krije”, “Potražićeš opet mene”, itd.

Inače, Vera Nešić je svoj prvi album izdala u svojoj 27. godini koliko i njena ćerka ima sada. Ima vremena i za Emiliju i da nauči kako da peva i šta da peva i kako da se ponaša. Sve njene kolege su sigurne u to da će biti dostojna naslednica svoje majke.

©Image Source

Emiliju možete čuti na 1:14:25.

Cover Image – YouTube Screenshot