9 Sjajnih Ideja Unutrašnjeg Uređenja Za Vaš Dom


Lepo vreme je uvek dobro vreme da se renovira ili promeni unutrašnjost vašeg toplog doma. Možete kupiti neki novi nameštaj na primer, promeniti stare uređaje za nove moderne (ili retro), promeniti boju ili stil zidova, promeniti pod, itd. Mi ćemo vam predložiti samo neke od genijalnih ideja koje smo pronašli. Uživajte.

Možete kupiti sebi novi frižider. Pa čak i ako je stari još uvek ispravan. Drugi dizajn donosi svežinu vašem domu.

©Image Source

A još ako imate mesta ispod radnog stola u kuhinji, tu možete postaviti neki maleni mini frižider. To vam može dosta pomoći.

Fioke ispod police u kuhinji.

Svi smo već navikli na fioke skrivene ispod kreveta. Ali da li ste možda razmišljali o fiokama ispod police u kuhinji? Tu možete uskladištiti sve one stvarčice koje vam inače smetaju. Možete staviti sve, od poklopacca za velike šerpe, preko kalupa, do seta noževa, secka ili poklopce za tegle npr.

©Image Source

Police velike kao vrata… ne, čekaj to jesu vrata!

Vidite, vrata su jedna velika ploča – površina koja inače nije dovoljno iskorišćena. Tu možete napraviti novu policu. Zašto da ne?

©Image Source

Mali kutak za vašeg psa

Ako vi imate kupatilo, zašto ne bi i vaš pas. Ako psa čuvate u stanu, uvek je poželjno da bude što čistiji može. Zašto bi ste trošili novac za frizera?

©Image Source

Kompaktna skrivena ostava ispod stepeništa.

Cipele, patike, papuče, zimska oprema… Odlično (do sada neiskorišćeno) mesto.

©Image Source

Okrugli sto i kutak za vas i vaše prijatelje.

Ako imate dosta neiskorišćenog prostora, evo načina na koji možete da ga iskoristite. Deluje kao odličan kutak za kišne ili hladne večeri.

©Image Source

Ako ne ostava, zašto ne polica ispod stepeništa?

Stepeništa zauzimaju ogromne delove kuća. Lično, sam samo u par primera video da se unutrašnjost stepeništa koristi kao neka vrsta prostorije. S’ druge strane, uvek postoje nove ideje. Jedna je ta ostava, a druga je topao kutak gde možete napraviti policu za knjige, cveće, itd.

©Image Source

Ektremna kompaktnost

U Japanu je dosta popularan “Micro” način gradnje. Odatle i ove dve ideje kompaktne prostorije.

©Image Source

Kutak za kuliranje, učenje, i spavanje.

©Image Source