6 Poznatih Koji Su Napustili Slavu Zbog Normalnog Posla


Hollywood nije za svakoga. Za svakog uvjerenog preduzetnika koji se pokušava izraditi u filmskom poslu, postoji šansa da neće uspjeti.

Koliko često stavljamo na film ili gledamo ponavljanje jednog od naših najomiljenijih televizora i priznajemo da nismo vidjeli veliki dio izvođača od tada? Dječji likovi na zaslonu, plodni likovi na zaslonu, jednokratna hitna razmišljanja i pripremljeni zabavljači, brojni su poslovni ljudi došli do zaključka da Hollywood nije mjesto za njih.

1. Frankie Muniz iz Malcolma u sredini – Malcolm u sredini na zaslonu bio je zvijezda plodnog TV aranžmana već duže vrijeme. Međutim, nakon nastupa i uspješnih adolescentnih filmova, Muniz je odlučio biti vozač.

2. Nikki Blonsky from Hairspray – 29-godišnja osoba na zaslonu je igrala Tracy Turnblad u melodijskom Hairsprayu, ogromnom postignuću za prvog umjetnika koji je nastupao. U svakom slučaju, nakon filma iz 2007. godine, dijelovi su se definitivno teško borili i Blonsky je radila u trgovini cipelima u New Yorku i kao kozmetičar u frizerskom salonu.

3. Ostrum iz Willy Wonke i Tvornice čokolade – Ostrum je imao 12 godina kada je igrao Charlie Bucket u plodnom Willy Wonku i tvornici čokolade. Poslije se počeo baviti konjima.

4. Tony Danza iz Ko je šef – od glumca do vozača Taxija.

5. Amanda Bynes iz She’s The Man – Amanda Bynes bila je djelotvorna mlada osoba. Nakon snimanja njenog posljednjeg filma Easy An iz 2010 (ona je prijavila svoje odlaska u penziju od djelovanja putem Twittera), Bynes je imala izuzetno otvorenu opasnost i dugoročno je nestala. Bynes je naučila na modnom institutu dizajna i merchandisinga i treba započeti svoju odjeću.

6. Charlie Korsmo iz Hooka – Charlie Korsmo istaknuo se uz Robin Williamsa u kultnom filmu Hook još od 90-ih, ali je priznao da nije zadovoljan njegovom glumačkom profesijom. Slijedeći svoj entuzijazam za materijalnu nauku, on je otišao u MIT gdje je dobio zvanje.

Izvor slika: worldfactsftw.com