6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspeti u braku


Da li vi mislite da za vas postoji idealan partner? Možda i postoji, ali je tako nešto teško naći. Neće moći svako da vam kaže koja kombinacija karaktera i ličnosti ide baš uvek zajedno. Međutim, malo je lakše reći kakvi karakteri nikako ne smeju da budu zajedno. A to je, opet, najlakše prikazati kroz određene grupe koje su poznate svima, a to su naravno horoskopski znaci.

Dakle, ne postoji baš idealan par, ali i da postoji teško ga je naći. I još teže je reći ako se neko i slaže u početku, da li će ta veza trajati do kraja života. Oni koji su osuđeni na propast su mnogo lakši za otkrivanje. Zvezde pod kojima ste rođeni će vam reći sa kime možda možete da očekujete da će te provesti ostatak života, a sa kime definitivno možete da očekujete da će sve otići u propast.

Ovan i Rak

Foto – Pinterest

Od Ovna možete uvek da očekujete da bude impulsivan i da ne razmišlja mnogo o posledicama pre nego što krene nešto da radi. Ne troše svoje vreme na nešto što oni smatraju da nije mnogo važno. Takav kakav je, Ovan smeta Raku. Rak ne može da istrpi takvo ponašanje. Rakovi vole da ih neko “mazi i pazi”, a Ovan neće baš tako da funkcioniše. Previše tu ima razlika u ponašanju da bi mogli da trpe jedno drugo.

Bik i Strelac

Foto – Pinterest

Na površini ova dva tipa karaktera funkcionišu i tako i jeste u početku njihove veze. To je zato što oni i mogu da budu mnogo dobri prijatelji. Funkcionišu tako zajedno. Međutim, kada je u pitanju romantična veza tu dolazi do velikih problema. Bik neće da veruje strelcu i nikada neće da ima mir koji mu je preko potreban. Strelac ne voli da se vezuje i to je ogroman problem u vezi.

Blizanci i Devica

Foto – Pinterest

Ovo dvoje se ni malo ne podnose i ako bi nekim slučajem bili zajedno sve okolo sebe bi izbezumljivali svojim svađama.

Sa jedne strane imate Blizance koji su po prirodi veoma opušteni i ne umeju da se organizuju, a sa druge strane to Devicu izluđuje. Ona je vrlo sređena, stroga i sve radi po određenoj rutini. To ne odgovara Blizancima.

Lav i Škorpija

Foto – Pinterest

Ovo dvoje oboje vole moć. Takav par nikako ne bi mogao da funkcioniše zajedno. Niko ne popušta i nema kompromisa. Jedino ako imaju iste navike i ciljeve. Ali ako su različiti, svako će vući na svoju stranu i nikada se neće naći na pola puta. Njima su potrebni partneri koji bi bili popustljivi i puni razumevanja.

Jarac i Vodolija

Foto – Pinterest

Ovo dvoje su toliko slični da izluđuju jedno drugo. Njima su potrebne suprotnosti (verovali ili ne). Oboje su pragmatični, pametni i veoma sposobni za život. Nemojte pogrešno da nas shvatite oni jesu jedno za drugo i slagali bi se u potpunosti. Međutim tu je dosada problem. To bi bilo kao da su u vezi sami sa sobom.

Vaga i Riba

Foto – Pinterest

Ribe su obično veliki sanjari, a Vage vole da udovoljavaju. To znači da su oboje “tamo negde u oblacima” i ne bi niko u vezi bio taj ko “spušta na zemlju” i ko igra ulogu zdravog razuma. Biće dobri prijatelji i razumeće jedno drugog, ali kao partneri nemaju šansi za uspeh.