5 Razloga zašto trebate da cenite Škorpije u svom životu


Ako za prijatelja imate osobu rođenu u znaku škorpije ili je to možda neko iz vašeg bliskog okruženja, niste ni svesni koliko sreće imate.To su osobe čija energija prosto puni vaše baterije i daje smisao kako svakodnevici tako i krupnim stvarima koje vam se dešavaju.

Saznajte u čemu je tajna ovog znaka iako se na prvi pogled čini da ne dozvoljavaju svakome da lako osvoji njihovu pažnju.

1. Jako su duhoviti

Sa škorpijom će vam svaki dan biti ispunjen smehom. Zdrav humor i u svakoj situaciji je ono što nas održava, a vaša škorpija je uvek spremna da vas nasmeje pa makar to bilo i na njen račun, svuda, ponekad čak i sarkazmom i crnim humorom nebitno u koje doba dana i noci.

2.Tvoji neprijatelji su i njegovi neprijatelji

Svaki napad na vas skorpije će prihvatiti veoma lično i neće birati sredstva da vas zaštite. Nastupaju energično braneći vas intelektom verbalno ali se ne libe ni da koriste i mišiće.

3.Snažna intuicija

Izuzetno jaka intuicija preovladava pripadnicima ovog znaka te se možete uvek osloniti na njihov savet. Bilo da je potrebna pomoć na ljubavnom ili poslovnom planu škorpija je uvek tu da priskoči kvalitenim usmeravanjem nepogrešivim u procenama da li je nešto za vas dobro ili loše.

4.Neće vam dati da odustanete

Još jedna jaka karakterna crta ovog znaka jako pozitivno može da utiče na vas a to je Snaga volje. One imaju uvek jasne i zacrtane ciljeve.Ukoliko vam padne entuzijazam ili recimo rešite da odustanete od nekoga ili nečega, vaša škorpija će vas bukvalno uhvatiti za ruku i lično odvući do cilja.

5.Privrženi su i odani

Kada jednom osvojite srce škorpije to ostaje zauvek.Pripadnici ovog znaka nikada ne menjaju odluke i stavove. Nisu skloni ogovaranju ono što je rečeno između vas tu i ostaje i niko sa strane ne može ništa da promeni. Kada jednom zadobijete njihovo poverenje imate ga do kraja života.

Zato čuvajte sebično vašu škorpiju i imaćete sto posto ispunjen život pravim prijateljstvom.

©Image Source