5 Ogromnih Razlika Između Devojaka i Momaka


Muškarci i žene su dva različita pola. Osim što se fizički veoma razlikujemo, napred nas guraju dva različita hormona. Nije ni čudo što se odavno govori da smo stigli sa dve različite planete. Kada god se donose neke odluke, drugačije reagujemo. Drugačiji smo i u razumevanju veza i u socijalnom ponašanju. Baš iz ovih razloga smo mi odlučili da vam to dočaramo šaljivim ilustracijama. Nemojte nam zameriti što smo malo i karikirali stvari, ali sve je to u cilju dobrog provoda i izmamljivanja po nekog osmeha.

Prva razlika je u socijalnoj interakciji. Nekakvo je pravilo da muškarci jednostavno ne znaju kad im je dosta, pa se iz provoda kući vraćaju veoma kasno. Žene, s’druge strane mnogo vremena provode ispred ogledala, ne bi li se “doterale” najbolje što mogu.

 

Kada su u pitanju raskidi, oba pola tu situaciju vide drugačije.

©Photo by Ben White on Unsplash, ©Photo by Helena Lopes on Unsplash

 

Kada nas zainteresuje neka osoba, mi je obično dobro “odmerimo” od glave do pete. Oba pola imaju drugačiji način za to.

©Image Source

 

A kada je u pitanju razumevanje “Facebook” statusa “komplikovano je”, dolazi do velikog razmimoilaženja.

 

Kod frizera momci obično provedu od 15 do 20min i obično od totalno zapuštene kose sebe dovedu u neki “red”. Devojke, sa druge strane, onako lepe i sređene uđu u frizerski salon, tamo provedu skoro jedno popodne i na kraju izađu… opet lepe kao što su ušle. Muškarci retko kada tu vide neku razliku…

©Image Source, ©Image Source