3 najsrećnija horoskopska znaka: Za njih je život pesma!


Kažu da je ljubav u očima posmatrača, a to znači da često nema mnogo veze sa fizičkim izgledom nego sa unutrašnjom lepotom, harizmom i aurom kojom ta osoba pleni.

Upravo po toj unutrašnjoj lepoti i harizmi izdvajaju se ova tri horoskopska znaka:

Vaga

©Image Source

Pripadnice ovog znaka važe za najlepše jer ih krasi urođena lepota i elegancija. Njihovo lice je simetrično a krase ga savršene pune i oblikovane usne, lepe oči sa uvijenim i dugim trepavicama, a najslađe od svega su tipične malene rupice na obrazima. Njihova lepota je egzotična.

Škorpija

©Image Source

Tipično za Škorpije je što su prepoznatljivi po izrazitim crtama lica i krupnim očima što im daje hipnotičku nijansu. Prodoran pogled ovih osoba ostavlja utisak samopouzdanja i hrabrosti. Imaju lepe senzualne usne i prekrasnu gustu kosu. Koža je meka i nežna što odaje blistav ten. najčešće su škorpije vitkog stasa što im dodatno krasi izgled jer što god da obuku izgledaju privlačno.

Jarac

©Image Source

Izuzetno privlačna figura je prvo što se može zapaziti na pripadnicama ovog znaka. Oči su najčešće svetle, sive ili zelene. Osmehom plene i osvajaju, jer su uvek iskrene i drage osobe. Vole modu, ne prate trendove, ali uvek nađu u svom garderoberu skladne komade odeće tako da odišu elegancijom u svako doba dana.