10 razloga zbog kojih je nemoguće voleti Lava


Nikada ne znaš šta možeš da dobiješ sa Lavom. Oni su rasejani na sve strane (ne znaju gde biju) i nevezano za situaciju u kojoj se nalaze, vrlo često prenagljuju.

Kada Lava stavite u situaciju na koju nisu do tada navikli, oni se osećaju totalno neudobno. Na primer kada upoznaju nove ljude oni mogu da deluju nekako nezainteresovano. Međutim, kada ih bolje upoznate shvatite da su Lavovi neverovatno glasni i energični. Nekada ljude oko njih znaju da ostave sa osećajem sličnim prolasku kroz tornado.

Kada ih stavite u neku neprijatnu situaciju oni se automatski isključe, postaju mirni i veoma pažljivi – ali samo dok pokušavaju da provale šta se dešava. Onog trenutka kada vas upoznaju i kada im postane prijatno očekujte da se probudi ona njihova prirodna strana!

Foto – Pixabay

Dinamični su i veoma su snažne ličnosti, a to je ujedno i njihova dobra strana, bez obzira da li to volite ili mrzite. Biće vam najbolji prijatelji, ali ne može baš svako da izdrži ljubav sa Lavom.

Tvrdoglavi su

Foto – Pixabay

Lavovi ne vole da bilo ko drugi odlučuje o njima i ne vole da im bilo ko diriguje. Pa i kada znaju da greše i vide da sve ide u propast, oni neće to da priznaju.

O čemu god da se priča, oni će da imaju svoje mišljenje i pokušavaće da ga nametnu. To će vam biti veoma simpatično u početku, međutim, kako vreme prolazi dođe vam da skočite na njih i da im iskopate oči, zadavite…

Osetljivi su

Foto – Unsplash ©Milkovi

Oni su malo više narcisoidni. Vole brate sami sebe i puni su samopouzdanja. Ali to im je i slabost! Ako neko nije dovoljno oduševljen njima, oni se uvrede. Jeste glupo, ali takvi su.

Posesivni su

Foto – Pixabay

Ovo možete da vidite još od malih nogu. Mali lav neće ni za veliki odmor da vam da jednu od one dve čokoladice koje čuva u rancu. To se kasnije prenosi i na ljubav. Lavovi nikada neće da vas dele sa nekim (što je i normalno), ali pošto su i sami mnogo lojalni i ulažu sve što imaju od sebe u romantične veze, to očekuju i od partnera. Jedan su od najljubomornijih znakova u celom Zodijaku.

Rođeni da vode

Foto – Pixabay

To samopouzdanje koje imaju ih pravi veoma podobnim za vođe. Sad, da li je samopouzdanje jedino merilo da nekoga treba da postavimo za vođu, to je već diskutabilno. Međutim, to ovde nije pitanje. Oni se postave kao vođe i ovima u njihovoj okolini ne ostaje ništa drugo osim da ili prihvate novog vođu ili da se svađaju. A sad, da li ćete uspeti da izađete na kraj sa jednim Lavom u svađi, to nije sigurno.

Arogantni su

Foto – Pixabay

To visoko mišljenje o sebi ih motiviše da se stalno hvale onim što su postigli i kako su najbolji na svetu. Ali, ne vole baš svi da slušaju takve ljude. To je ono što izluđuje sve ljude u njihovoj okolini, pa čak i partnere!

Nestrpljivost

Foto – Pixabay

Sve im brzo dosadi. Ne umeju ni da razmišljaju o strpljenju. Zbog toga je i veoma teško voleti ih. Ako im postanete nezanimljivi, nemaju problema da vas odgurnu u stranu, bace kao staru krpu i da nastave dalje.

Sujeta

Foto – Pixabay

Možete lako da razgovarate sa Lavom i da mu se svidite “na prvu loptu”. Samo udelite neki kompliment, recite im koliko su sjajni, najbolji i najjači i odmah imate 120% njihove pažnje.

Ali, ovo smeta u vezi. Ako vi stalno morate nekom da pričate koliko je najbolji i najlepši… nema tog partnera koji će to da trpi.

Ambiciozni su

Foto – Pixabay

Ovi ljudi imaju velike planove za budućnost i uvek guraju prema njima. Imaju jaku motivaciju koja je u nekim trenucima i zastrašujuća. Međutim, to može da ih dovede do toga da, u nekom trenutku i “zaborave” na partnera zbog silnih planova.

Ta ambicija ih udalji od ulaganja u ljubav i može da otera one partnere koji ne mogu da ih prate.

Za neke ljude su previše željni uzbuđenja

Foto – Pixabay

Lavovi znaju da će jednoga dana svemu ovome doći kraj i stalno jure neku novu avanturu. Ne žele da im bude dosadno ni jednu sekundu. E, baš zato ih je teško uhvatiti i naterati da se skrase, da imaju svoju kuću, svoju rutinu, ženu, muža, decu, posao, ljubimca…

“Kraljica Drame”

Foto – Pixabay

Lavovi vrlo lako puknu i naprave ogromnu scenu zbog gluposti. Prenaglašene su im i ljubav i mržnja i sreća i tuga. Za 4,3 sekunde naprave scenu ne pazeći na to da li ste u društvu ili ne.

Ako mislite da ne možete da izađete na kraj sa nekim kome su apsolutne sve emocije prenaglašene, Lavovi nisu za vas.