10 gradova u kojima žive najlepše žene na svetu!


Prema jednoj anketi koju je izveo magazin “Joyful”, 2018. napravljena je lista gradova sa najlepšim ženama. Ali oni nisu bili površni kao mnogi. Ne, ne dame i gospodo. U anketi nije uzeta u obzir samo spoljašnja lepota već su zbog tačnosti morali da obuhvate i broj žena u ukupnoj populaciji zemlje u odnosu na muškarce i lakoću razgovora sa ženama u svakoj zemlji posebno. Po njima znači nije dovoljno da budete lepi, nego je i važno da budete komunikativni. Badava lepota onda. Lepe mogu da budu i lutke, slike, statue, itd. ali sa svima njima ne možete da pričate.

Prema tim parametrima donete su sledeće odluke:

#10 Amsterdam, Holandija

Foto – Instagram ©Doutzen Kroes

Ovde možete pronaći više devojaka na biciklima nego bilo gde drugde na svetu. Mnogo toga je posebno u vezi njih. One su moderne, ali i opuštene, zabavne, i povrh svega prelepe. One su ona vrsta devojaka koje bi odmah voleli da odvedete kod matičara… ili barem da se zabavljate sa njima baš baš dugo.

#9 Tel Aviv, Izrael

Foto – IMDB ©Bar Refaeli

U Izraelu žive neke od najlepših žena sveta. Možda ona kombinacija svetlih očiju i tamne kože koja se često viđa po Izraelu u stvari doprinosi tome.

#8 Montreal, Kanada

Foto – Instagram ©Jessica Lowndes

Taj ekstravagantni ukus Francuske, ali sa primesama Kanade… Montreal je stvarno jedan od najboljih gradova krcatih prelepim ženama. Ogroman broj univerziteta i koledža sa velikim brojem žena koje imaju odličan ukus za modu i želju da brinu o svojim telima. Bonus je to što sve te žene pričaju Francuski koji je inače jezik ljubavi.

#7 Karakas, Venecuela

Foto – Instagram ©Osmariel Villalobos

Karakas je prestonica Venecuele. Samo da budemo jasni, Venecuela je iznedrila najveći broj Miss Univerzuma. Tako da znate u koji grad da odete ako hoćete da uživate u lepoti. Žene Karakasa su toliko lepe da one iz Brazila ne mogu ni da im priđu. Eto…

#6 Moskva, Rusija

Foto – ©Pinterest

Majka Rusija je dom nekih od najboljih žena. Redovno možete sretati visoke, plavokose, plavooke žene. Ali ne samo to. Najvažnije je to što su ove devojke veoma prijatne i bez problema možete da pričate sa njima o bilo kojoj temi.

#5 Los Anđeles, Kalifornija

Foto – Instagram ©Bree Condon

Šta reći o devojkama iz Los Anđelesa, a da to niste videli na filmu? Ono što možete naći prilikom prvog dolaska u ovaj grad ostaviće vas bez reči. Te žene su van svake kategorije koju ste mogli da vidite do sada. Svi lepi ljudi iz cele Amerike dolaze baš u Los Anđeles, kao u neku vrstu meke. Oni su se svi sjatili tamo da žive, rade i da “uspeju u životu”.

#4 Varna, Bugarska

Foto – Instagram ©Nansi Karaboycheva

Bugarska je zemlja koja nema baš neke dobre zakone o alkoholu, ali zato ima jeftinu vodku, mehaničke bikove na svojim plažama, tobogane, i neke od najlepših plaža na svetu. Ova zemlja ima i kafiće sa nameštajem na naduvavanje, žene u kupaćim kostimima gde god da se okrenete, providne pantalone na svakom koraku, i devojke koje vole da se sunčaju u toplesu na gotovo svakoj plaži. Ono što je važno, ove žene su nekako uspele da zadrže niko sofisticiranosti i baš dobro brinu o svojim telima. Najvažniji deo Bugarske jesu šarm i lepota koje ćete pronaći u svim ovim ženama.

#3 Buenos Aires, Argentina

Foto – Instagram ©Pampita

Ovo je grad kao ni jedan drugi. Žene iz ovog grada su prelepe, prirodne, i vidno se prijatno osećaju u svojim telima. Skoro svaka žena u ovom gradu je slika i prilika foto modela. A da ne pričamo o legendarnim žurkama, klubovima i događajima koji su krcati prelepim ženama kojima možete prići bez ikakvih osuda i lepo se zabaviti.

#2 Kopenhagen, Danska

Foto – Instagram ©Nina Agdal

Žene iz ovog grada su možda i najotvorenije od svih. Neće se ljutiti ako im priđete i pričaće sa vama. One su svuda, rade na svim pozicijama, i uvek su spremne da se prošetaju do kafića na kaficu ili neko piće (ili dva). Nekako cela zemlja radi opuštenije i sporije, a žene su toliko obrazovane da mogu uživati u velikom broju aktivnosti.

Štokholm, Švedska

Foto – Instagram ©Alicia Vikander

Čini se da je svaka žena koju sretnete u Stokholmu Miss Sveta. Pored toga, ove žene stvarno znaju kako da se provedu i da uživaju. Ako uzmemo u obzir broj žena po glavi stanovnika, Stokholm ima najlepše žene na svetu. Ove žene su takođe obrazovane i prijateljski nastrojene prema svima. One će vas jednostavno toliko opustiti da će vam biti lepo… u svakom mogućem smislu. Morate da posetite ovu zemlju prilikom sledećeg odmora.